Årets första SNÖ!

Ni vet dagar som man vaknar upp, tror man är vaken och stänger av alla sina alarm? En sådan morgon fick jag i morse. Jag hade stängt av alla mina alarm fram till kl. 06:00 vilket betyder att allt sket sig. Både sminket och kläderna, men ändå gick jag till skolan med ett leende på läpparna.

Så dagen till ära kom årets första snö, den 15 januari 2019. Är det bara jag eller är den vita snön fantastiskt fin och magisk? Den ger ett lugn och en harmonisk känsla som är svårt att slå, även om snön bara någon timme senare blev till slask. Det är ju ändå Sverige vi lever i.Även om snön var magiskt fin och gjorde stora delar av min dag är det inget gentemot lärares positiva bedömningar. Inte bara det att jag fick ett bra resultat på provet vi skrev igår utan även det att jag var den enda i klassen som svarade rätt på en av frågorna. Känslan man får då är fantastik och man inser att allt i livet inte alltid är så hemskt som det kan se ut och om detta även innebär att man kan lära sig något (eller sin lärare) på vägen så är det bara ett plus i kanten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s