Kaos på jobbet…

Hallu! Jag fick äntligen börja jobba idag igen och ni som undrar så är jag simskolelärare Kungsbacka. Jag tycker verkligen att det är jättemysigt att jobba med barn och framförallt lära dem nya saker inom något jag kan.
Så första jobbdagen var det idag, och om man räknar bort alla lov och lediga helger på grund av röda dagar och att simhallen är upptagen, så håller vi på 13 ggr per termin. Det är verkligen hur intressant och roligt som helst och jag är väldigt glad att jag har fått chansen att få jobba med barn på min fritid.

Det är alltid så att första och sista grupperna är roligast då man oftast är pigg på den första och äntligen får ett avslut på dagen med den sista, däremot så var det inte så i år, eller iallafall inte idag. Första gruppen var fantastisk. 4-5 stycken barn och alla kunde simma bra så den lektionen rullade bara på med skämt och lek, men även allvar och träning. Andra gruppen började bra, vi hade kul och gick enligt plan. Denna guppen hade dock lite fler barn vilket gjorde att allt tog lite längre tid och vi hann inte hoppa i slutet, men det gjorde inte mig något för att i slutet på grupp nummer 2 ”lyckades” jag slå i min ”mellan tå” i en järnnyckel som går till en lucka i golvet i simhallen. Men professionell som jag är så fortsätter jag leda gruppen de sista två minutrarna innan jag bad min kollega att hämta papper.

Min tå bultade sedan i 6h. Under hela jobbet fram till jag kom hem, hade fått mat och lagt benet i högläge i sängen, sedan började det släppa, men att ha det neråt lutat gör fortfarande ont.

Grupp tre och fyra sedan rullade på som vanligt. Vi lärde känna barnen, se vad dem kunde sedan tidigare och hade kul. Den sista gruppen däremot var lite annorlunda. I den hade vi bara nya elever som alla var lite halvdana på att simma. Vi hade ett barn som vägrade släppa sin mamma och ett annat som blev trött och ville ha pappsen. Detta avgjorde att det var hittills den värsta gruppen, men jag tänker att det bara är att lära känna barnen och få de att lite på oss så kommer allt gå bra.

Efter det har dagen bara rullat vidare, jag har bara vilat och försökt att inte skada mig mer, vilket har hittills gått bra, men vi får se hur kvällen blir!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s