Inte alltid om planerat

Ibland går ju inte allt så som man har tänkt sig. Detta var min helg…

Oftast brukar jag inte ha någon mensvärk eller knappt känna av att jag har mens förutom före då mitt humör blir lite intressant. Men ändå så har jag nu börjat få mensvärk…

Det började egentligen i julas när jag trodde att jag hade en influensa, vilket jag säkert också hade eftersom att jag hade halsont med mera. Men såhär efter en månad så har menscykeln gått ett varv. Som sagt så började allt i julas. Jag kände mig illamående, ont i huvudet, öm i huden och hade antagligen feber, vilket hela släkten trodde var vanlig förkylning eller influensa. Men nu har det gått en månad och jag känner likadant, förutom att jag inte har ont i halsen. Jag har varit nerbäddad i min säng från i fredags kväll till idag klockan 15, med några toa pauser, men näst intill inga.

Denna perioden började egentligen i fredags eftermiddag när kemi lektionen började. Jag började då få ont i huvudet och känna mig spy färdig. Inte illa mående utan jag ville bara spy, en känsla jag är hyfsat van vid ändå. Så med en tanke av att vilja spy så tog jag tåget och bussen hem vid 17 för att komma hem och slänga mig i soffan en stund. Den stunden blev inte särskilt lång utan gick ganska snabbt upp och försökte tvinga i mig middag, vilket inte gick något vidare bra. Utan istället så åt jag lite senare medan ”Talang” på gick på tv:n innan jag gick och lade mig tillsammans med herr bi (min värmekudde) och mamma.

Min lördag såg därefter inte så rolig ut. Det som skulle ha blivit en rolig helg med tävling på hemmaplan och snack med vänner, blev istället 1 säsong av ”How I met your mother” ensam i en säng. Totalt åt jag en drickyoghurt på hela dagen och sov bort ungefär halva medan mamma jobbade på tävlingen jag skulle varit med i.

Idag då? Jo, jag har mått bättre idag och fått i mig liiite mera mat, men inget jag skulle kalla för en bra måltid. Även idag har jag legat i sängen större delen av dagen, men lyckades till slut gå upp och plugga lite eftersom vi har 3 prov utspritt på fyra dagar denna veckan. Vilket ger resultat till att jag behöver gå till skolan varje dag…

Som sagt så går inte allt alltid som planerat, men på något sätt så finns det alltid någon tanke bakom det. Så nu ska jag fortsätta få i mig lite mat och fixa i ordning till imorgon innan ”Så ska det låta” börjar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s