Ännu mer SNÖ!

u har det snöat konstant i snart 3 dagar, med lite undantag för ikväll, och jag vet inte om jag ska vara ledsen eller lycklig….

Jag älskar snö, det är så mysigt och fint. Helt vit täckta gator och åkrar, men jag antar att det finns en stor skillnad mellan att bo på landet och i stan. Även om slasket ökar under dessa dagar på alla ställen så ökar slasken ännu mer i staden, vilket gör att jag på landet snön lite mer än andra.

Iallafall så orsakar denna snön lite kaos i vardagen. Min morgon gick felfritt och jag hann både med Öresundståget och fick sitta i första klass kupén. Snacka om att gilla den konduktören. Sedan så hade vi en fullt fungerande kemi lektion som ingen slutade i totalt kaos som den brukar göra. Engelska provet gick bra antar jag, men kommer ändå få fortsätta på torsdag så inget att bekymra sig om nu, och på matten fick jag äntligen lära mig att använda miniräknaren till grafer haha!

Så jag skulle säga att jag har haft en bra dag, fram tills att jag gick tidigt från matte lektionen. Mina tåg var inställda fram tills 13:15…. Och problemet med detta? Jo, jag hade tandläkartid 13:20. Men magisk som jag är lyckades jag lösa det. Jag tog ersättningsbussen för Öresundståget och var i Kungsbacka en minut efter att bussen hade lämnat station, vilket betydde att mamma fick komma och hämta mig och sedan köra mig till min tandläkare.

En bra dag med lite el-problem i Göteborg som ändå slutade bra. Dock börjar jag bli lite orolig för mig själv….. Jag har slutat äta sedan i lördags. Idag har jag endast druckit lite smoothie och ätit en liten portion lunch (fläskfilé och potatisgratäng), men jag hoppas det löser sig med lite träning imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s