Fota i snön

Solen sken nästan hela dagen idag, fram tills dess nedgång som blir senare och senare för var dag som går.

Med tanken på denna fina solen som jag framförallt la märke till igår, så valde jag att ta med min polaroidkamera till skolan. Men såklart så glömde jag av det, och det slutade med att jag tog några test bilder på våran uppfart. Eftersom jag fick polroiden i julklapp har jag inte hunnit testa den så mycket, men idag så jag passade på att ta något foto och försöka lära mig. Det sluta i katastrof….

Nä, inte i helt katastrof, jag lyckades ta en bra bild, men på de första två glömde jag trycka ut hela linsen….


Träning ger färdighet och det märker jag framförallt när jag tar bilder med mobilen. I början var de kanske inga vidare bra, men idag tycker jag nog att jag lyckades ta några riktigt bra på min polaroidkamera i snön hahaha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s