Djur utanför sovrumsfönstret.

Vad är det bästa med att bo på landet? Jo, jag skulle säga att det är den avskildheten som finns, det fina med alla åkrar och öppna ytor, men även skogarna. Men vad som är allra bäst? Det är alla djuren man ser utanför fönsterna.

Jag står just nu utomhus, i snön, i pappas skor med bara morgon rock på mig. Klockan är 21:45 en torsdagskväll och det är alldeles tyst här ute. Varför står jag här då? Jo, jag har precis tagit ett långt kokande bad med rakning av ben hårtvättning. När jag kommer in igen ska jag bara skölja ur balsamet och sedan gå och lägga mig.

Innan mitt sköna bad idag så satt jag i soffan och tittade på Youtube-klipp som vara låg och rullade, allt från låtar från ”Mamma Mia” till ”High School Musical” låtar. Jag kan inte fatta hur jag kan sitta och gråta till gamla låtar men det gjorde jag.

Iallafall så satt jag i soffan när det plötsligt springer förbi rådjur, som stannade på baksidan och käkade lite. Det är verkligen hur mysigt som helst. Vi har nästan allt djur som går utanför på vägen och springer ner i våra hagar bakom huset. Tidigare i höstas hade vi tre älgar som åt middag, samma tre älgar som kom varje kväll, iallafall i ett par dagar.

Nu har jag kommit in och ska fixa det sista innan det är dags att sova!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s