Akryllack

För några dagar sedan så kom jag ihåg att jag faktiskt är ägare av en UV-lampa. Och efter som jag aldrig tycker att mina naglar ser bra ut när jag målar de med vanligt nagellack så bestämde jag mig för att testa att köpa hem UV-lack.

Jag hittade ett lack från L.Y.X som verkade bra och som jag beställde hem från lyko.se och de var faktiskt väldigt bra. Jag blev väldigt förvånad av hur bra och lätt det faktiskt var. Något som jag verkligen kan rekommendera. Mycket enklare att få det jämt och snyggt eftersom lacket endast torkar när det är under en UV-lampa, vilket gör att man kan ändra och göra om hur många gånger man vill utan att hälften torkar fast och det tillslut bara blir tjocka klumpar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s