Hårfärgs byte

Det här med att behålla håret i samma färg i mer än ett år har börjat bli svårt för mig. Jag har nu varit blond i 50 veckor och låtit håret växa ut. Men eftersom jag är som jag är så har jag nu bytt hårfärg…

Från rödbrunt till blond
5h i frisörsstolen

Vad tror ni det är? Jag har ju tidigare haft rött/mörklila hår som blir i en dålig brun tillslut. Nu har jag försökt att lighta upp mitt hår med silverschampo och balsam, men tycker själv att det inte har gett något resultat. Så idag när jag och mamma var inne på Coop och handlade, passade jag på att köpa SILVERFÄRGAD hårfärg. Jag vet inte riktigt än hur det kommer se ut i dagsljus, men av det jag än så länge har lyckats se av det, så är jag nöjd. Även om det inte blev helt jämt fördelat eller perfekt, så är jag ändå nöjd.

Jag har ju färgat håret hemma tidigare, dock aldrig inne på mitt rum, men det verkade ju som att även det går, så om jag ska fortsätta färga det som kommer jag antagligen fortsätta göra det lugnt och stilla i mitt rum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s