NUSS ⇒

Det har blivit många inlägg idag, men nu ska jag skriva ett sista som inte handlar om utseende, naglar eller hår, utan jag ska berätta för er om min lördag haha.

Så vad har hänt idag då?

I morse gick jag och mamma upp vid 5 tiden för att kunna åka hemifrån klockan 6 till Borås. En lagom lång resa för en endagars tävling. Dock varade tävlingen såklart inte bara i en dag, utan den började igår eftermiddags och slutar imorgon kväll. Men eftersom att jag är som jag är, så åkte jag och mamma upp till Borås för att simma ett lopp på NUSS-äldre (Nordiska Ungdoms Simspelen). Ett lopp på 50 meter!

Jag kan säga som så att förmiddagen var bra. Jag simmade in ett tag med lite sprint och liknande, däremot så verkade det som att jag inte kom igång till 100% med tanken på tiden. Så mitt lopp var i andra heatet på dagens första gren, vilket gjorde att jag var klar redan vid 08:35. Men loppet kändes väl okej. Starten och uppgången var bra, däremot var vändningen långsam och målgången ännu sämre. Min tränare tyckte även att jag hade lite för långsam frekvens och jag kan helt klart hålla med honom, jag tyckte själv att de sista 10-15 metrarna var lite för spända för att det skulle kunna gå snabbt nog. Även delen med att varken vara taggad eller nervös före ett lopp förstör en del. Men jag kom iallafall i mål på 32.29, inget personbästa utan snarare över med 1 sekund.

Nyligen hemkomna från Borås, så sov jag i 1,5h innan det blev sminkning och därefter åka in till Kungsbacka och lyssna på syrran som skulle spela cello och sedan åka och handla lördags godis. Jag passade då samtidigt på att köpa hårfärg, vilket ledde till att åka hem och färga håret.

Senare på kvällen sedan så blev det familjemys framför första Melodifestival deltävlingen!

Är tvungen att lägga ut denna….. Fastnade så mycket för den hahaha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s