Vad har hänt?

Då var det ny vecka och tisdag igen. Vi kan säga som så att jag är väldigt redo för lite vila, kanske inte från läxor och skolan på det sättet, utan mer umgänget. Jag längtar så mycket till att sitta hemma hos mormor och bara mysa i några dagar, även om det fortfarande är en vecka tills dess.

Under hela gårdagen rasade ett snö blandat regn ner från himlen, men ändå så ligger snön kvar på åkrar och vägar. Däremot kan jag säga att det inte är den finaste snön som är kvar, allt ligger som blötsnö som strax övergår i ett slask. Utifrån att det regnade hela dagen igår så var det en helt vanlig måndag. Sovmorgon på morgonen med tanken på att vi har sen vecka hela denna veckan, plus en studiedag på onsdag. Så bussen gick inte förrän 10:25 vilket betyder uppgång vid ungefär 8:00. I skolan var det som vanligt, lite matte, engelska och ett avslut med laboration i kemin. En laboration om galvaniska element, vad det nu innebär haha.

Efter skolan blev det hemgång och sedan plugg av samhällsarbetet som ska in på fredag, och tillslut lite sömn. Resterande av veckan är lugn. Endast en inlämning och en prestation på fredag, annars är vi klara innan sportlovet sätter fart.

Idag då? Jo, egentligen börjar jag 08:30, men idrotten som vi ska ha på morgonen är inställd så jag börjar med franska 12:30 istället, viket jag är helt okej med. Annars kommer det bli lite gym och simning ikväll och förhoppningsvis kommer jag slippa plugga ikväll och kan ta det imorgon istället, men vi får se vad kroppen och hjärnan säger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s