Studiedag

Idag har jag haft en lång skön studiedag med massa plugg. Eller ja, snarare så har jag valt att använda min lediga dag till att plugga och göra klart inför sportlovet.

Men om vi börjar om lite, så kan vi starta med gårdagen. Jag skrev i går morse att jag skulle gymma och sedan simma, men så blev det tyvärr inte. På grund av sena tåg och för lite ork efter en ”lång” skoldag. Så jag ställde in gymmet och gick istället in lite tidigare i simhallen och körde rörlighet.

Träningen i vattnet sedan var väldigt tung de första 45 minuterna. Men efter det så släppa allt och för en gångs skull kändes det helt okej att simma, även om det gick lite trögt då och då. Samt att jag missade lite starttider, så tog jag mig igenom passet på 5700 meter, och ännu ett blir det idag.

Så idag har jag bara slappat egentligen. En så länge har jag varken klätt på mig eller gjort något vettigt och för att lyxa till dagen ännu mer gjorde jag amerikanska pannkakor med frysta bär och vaniljglass!! Sedan har det bara till att plugga. Gjort klart nästan hela samhällsuppgiften och även gjort klart svenska presentationen.

Nu ska jag däremot alldeles strax ta bussen till träningen och sedan bara sova och fortsätta ta det lugnt innan skolan imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s