Sportlov

Äntligen har vi sportlov, eller februarilov som det även kallas. Jag har däremot ett problem. Jag vet inte vad jag ska göra. På onsdag åker jag upp till mormor och kommer hem igen på söndag, men innan dess?

Imorgon kommer jag jobba i sex timmar, men jag vet inte alls vad jag ska göra idag, imorgon eftermiddag, på måndag eller på tisdag. Det är detta som får mig att inte gilla lov. De flesta jag känner har åkt iväg utomlands eller på semester någon annanstans i Sverige, men jag vet inte vad jag ska göra för att få det bästa utav lovet.

Jag funderar på att ta en promenad idag, men det räcker ju inte för en hel dag… Jag behöver hitta på något mer, men jag har redan möblerat om mitt rum, färgat håret och målat naglarna, så vet inte vad mer jag kan hitta på. Åka och shoppa är inte heller ett alternativ då jag fortfarande inte har några stora summor pengar och det är inget jag just nu vill spendera på saker jag inte behöver.

För att inte bara tala om saker jag redan har gjort eller att jag har tråkigt så ska jag även skriva att JAG HAR FÅTT ONT I HALSEN IGEN…!! Asså jag tror knappt att jag har haft en hel vecka utan skada eller sjukdom sedan 2019 började. Jag vill verkligen att det kan bli snö igen eller varmare och vår så att man kan få lite positivitet i livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s