Övningskörning

Nu har ännu en vecka gått till ända och även om man har sportlov så är det skönt med en fräsch start och ny vecka. Men i vilket fall så blev mina dags planer varken genomförda idag eller igår, och de innebär att jag har gått helt och hållet från det jag skrev igår hahaha!

Igår blev det tyvärr ingen promenad, utan jag vaknade upp helt förstörd i huvudet utan att veta varför och dagen fick börja med ”Lotta på Bråkmakargatan”. Sedan fick det bli vila och sömn i sängen igen innan jag och pappa åkte ut på en två timmars övningskörnings tur. Turen gick bra, men jag blev väldigt trött mental, vilket är förstående eftersom det både regnade och var vatten på vissa delar av vägen samt, bortsett från det, en krokig väg i skogen. Däremot är även volymträning viktigt, men kanske ska ta det i en lugnare takt än att starta med en två timmars tur efter någon månads uppehåll.

Iallafall så har jag jobbat idag med simskolan, vilket gick väldigt bra. Jag jobbade ensam med mina grupper, men ibland kan även det vara lättare. Efter jobbet åkte jag hem och vilade innan lunch. Därefter körde jag och pappa in till Kungsbacka och shoppade lite skor och byxor. Jag behövde verkligen nya inomhusskor så det löste vi, och då fixade vi även ett par promenadskor när vi ändå höll på. Jag kände även att jag behöver fler par mjuka byxor som är väldigt flexibla. Ett par byxor som både passar till mys och vardag, så det blev tre par nya byxor i tre olika stilar hahaha.

Så min oro om mina lovdagar innan onsdag har gått bort en del och nu är planen städning imorgon och packning och fixning på tisdag så får vi se hur det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s