Bio

Idag har varit en dag som startade förvånansvärt tidigt. Jag vaknade vid 8 av att inte kunna andas och bestämde mig för att gå upp och fixa lite frukost. En frukost som slutade i knäckebröd med avokado-och-ägg röra tillsammans med film nere på rummet. Sedan startade jag dagens stora projekt med att ta bort mina naglar. Alltså akrylnaglarna jag gjorde för 3,5 veckor sedan. De fick försvinna idag, men det gick ändå bra och medan jag höll på med det firade vi även syrran med lite paketöppning.

Efter det började jag städa mitt rum lite, eftersom jag reser bort på onsdag och kommer hem sent onsdag. Finns nästan inget bättre än ett nystädat rum med fräscha lakan när man kommer hem. Men städa rummet är ju inte alltid det roligaste så jag tog en paus som blev en 5h’s paus…

Disney;)

Under dessa timmarna hann jag ändå med lite. Jag började min paus med en dusch med både rakning av ben och ansiktstvätt. Sedan följde lunchen på bestående av våfflor, fruktsallad och vaniljglass. En annorlunda men ändå okej kombo. Sista delen på min paus blev ett biobesök med hela familjen. Vi åkte och såg Röjar-Ralf kraschar internet. Jag skulle kunna rekommendera den, men jag tyckte den blev rätt så långtråkig. Första 45 minuterna var bra, efter det ville jag bara att det skulle ta slut. Det bästa med filmen, enligt mig, var all gammal Disney musik från tidiga Disney-filmer.

Efter bion blev det hemgång och jag var riktigt trött i huvudet. Det betyder att jag direkt gick ner på mitt rum och målade naglarna, strax följt av dammsugning och damning. Sedan hemmagjord pizza, prat och spel med familjen.

Min dag har alltså varit bra. Även om jag har både känt mig trött, irriterad och arg så har jag tagit mig igenom den och jag har varit glad nu på kvällen, förvånansvärt glad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s