→Mormor

Nu är jag äntligen påväg. Jag sitter just nu på tåget med ett tomt säte bredvid mig. Så SKÖNT! Jag gillar verkligen MTR’s tåg eftersom de är rymliga. Jag får plats med hur mycket på golvet framför plus art jag kan sitta på vilket sätt jag vill.

Jag fick fixat allt jag skulle igår. Läkaren sa att det inte var någon fara med något utan jag ska bara fortsätta smörja med hydrokortison om jag fortsätter vara torr på mitt smalben. Hon tvättade även rent mitt sår och la på ett förband för att inte få in fler bakterier. Hos tandläkaren var vi i ca 5 minuter och bara testade min bettskena, som jag nu ska sova med varje natt… Vi får se hur det går.

Sedan kom även mitt paket igår och förvånansvärt nog så funkar hörlurarna bra. Det är ett litet brus när man inte har på något ljud, men jag tänker att jag klarar mig ändå. Resten i paketet var ett skärmskydd och skal som både funkar och ser bra ut.

Nu ska jag sitta och njuta av lite lugn och ro innan tåget kommer fram 14:01, om allt går som det ska vill säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s