Vaknar av Brandlarm

Tisdag idag och skolan har börjat som vanligt igen efter sportlovet. Ändå så är det inget speciellt som händer. Ny uppstart i de flesta ämnena, och andra fortsätter vi på som vanligt med prov eller inlämning under de närmsta veckorna.

Även om vi inte har så mycket just nu i skolan så hade jag en söndags ångest som jag aldrig varit med om tidigare. Jag hade en stress över franskan som ändå visade sig inte vara något större problem, men ändå fanns det en stress över det.

I vilket fall så har dessa två dagarna tillbaka i skolan varit okej. Vi hade en vikarie på första lektionen igår och sista lektionen var inställd. Det betyder att jag var hemma redan 16:30 och satte mig och pluggade lite både före och efter middagen.


Idag vaknade jag vid 05:30 på grund av att brandlarmet gick i källan, och som vanligt visar det sig att det inte är någon fara. Detta händer hyfsat ofta hos oss, men idag var första gången som jag vaknade av det. Sen så fick jag somnat och gick upp vid 7 tiden istället och gjorde iordning mig inför skolan.

I skolan sen har jag haft ett möte med skolledningen från Stockholm och pratat lite om skolan. Sedan har det bara varit det vanliga med lektioner och raster och det slutade med en avslutning 15 min tidigt.

Senare idag ska jag även träning både gym och simning förhoppningsvis, om jag hinner vill säga. Annars är det inget speciellt som händer utan det är tillbaka till vardagen och det normala.

Ett svar till “Vaknar av Brandlarm”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s