Strålande SOL

Helt sjukt, våren är typ här! Jag vaknade till ett 5 grader varmt Sverige som gick över till 8 grader. Det är 20 februari och jag har spenderat hela min dag utan jacka. Jag tog på mig en vårjacka idag, men redan på bussen behövde jag till och med ta av den och satt i T-shirt istället.

Det varma vädret och en strålande sol med blå himmel gjorde så att jag och en klasskamrat valde att ta lite bilder efter skolan, innan våra bussar och tåg skulle åka. Det blev faktiskt helt okej bilder som jag tänker att jag dumpar lite längre ner. Även om det blev många liknande bilder, var det ingen som var exakt likadan och alla hade sitt egna uttryck.

Förutom det varma vädret idag har vi även haft skola, jobb och sedan träning. Det resulterade tyvärr i en icke hungrig och trött människa som kom hem. Iallafall så var skolan okej och kort. 3 lektioner på 3h 10 minuter kan man ju säga är okej, och då fick vi även sluta tidigare på samtliga lektioner. Till och med 15 minuter tidigare på de sista två lektionerna.

Jobbet sedan var alltså 1h ”tävling” för simskolebarnen. De simmar 25 meter av de simsätt de anmält sig på och sedan är de klara. Men det är stort för dem och jag är deras tränare så jag är såklart där och stöttar.

Träningen sedan var mycket jobbigare än vad jag någonsin skulle kunna föreställa mig. Så trött jag blev och den mjölksyran mina muskler fick känna var längesedan sist. Ändå så tyckte jag att det kändes kul, skönt och bra i hela kroppen. Vi körde flera grupper ihop och ett flertal 50:or i lagkapps form, vilket då betyder mer vila, mer pepp och ett helt annat fokus. Istället för att fokusera på att vara snabb så fokuserar man på att göra sitt bästa för laget och VINNA!

Ett svar till “Strålande SOL”

  1. Idag torsdag vaknade av att ett tunt snölager täckte bilen – vår i Källvik nja?? Långt kvar till T-shirt!!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s