Sol + Regn = Sverige

Vädret i Sverige… Vad ska man säga om det? I onsdags var det soligt, varmt och upp emot 10 grader. Igår var det regnigt, kallt och kyligt, och så kommer vi till idag. Solen tittade fram under större delen av dagen, men det har fortfarande inte varit den där sköna värmen som var i onsdags utan lite kyligare. Ändå, dum som jag är, tar jag på mig ett linne och endast skinnjacka över det. Dock ska jag inte klaga för om det var lite kyligare utomhus så var jag hur var som helst inne i skolan och jag är glad att jag tog linne.

När vi ändå talar om linnen så funderar jag på att skaffa flera. Jag har märkt av de senaste veckorna att jag trivs mycket bättre i linnen och vissa t-T-shirtar, och då hellre ha en annan tröja över eller en snygg kofta bara för att kunna ta av mig om jag blir för varm. Det värsta som finns, enligt mig, är att sitta och svettas på lektion och inte kunna göra någonting åt det. Hellre då att kunna ha ett linne eller en T-shirt och kanske dra på sig en hoodie eller en kofta över om jag blir kall och börjar frysa. Så nu tittar jag alltså runt på alla möjliga olika webbsidor efter snygga linnen och koftor som jag skulle kunna ha både nu, men även på våren/sommaren.

Iallafall så har dagen idag bara rullat på och i helgen blir det tävling i Borås och sedan jobb hela söndagen, men det ska både bli spännande och kul. Däremot ser jag väldigt mycket fram emot när helgen är slut och det är tillbaka till skolan igen. Något inom mig saknar skolan även om den är jobbig och hemsk ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s