Lördag (Helgen)

Helgen är ”äntligen” över men den har varit en av de bästa helgerna på länge. Både intressant, lärorik och värdefull. Jag har haft en lång helg med tidigare mornar och sena kvällar. Men vad har jag då gjort?

Om vi ska ta det kortfattat har jag spenderat ungefär 16 h i olika simhallar, men kortfattat tycker jag är lite tråkigt så vi kör en lång variation också.

Lördag

Igår var en lång dag med start 06:00. Alltså en tidig morgon med avfärd mot Borås för simtävling. En tidig morgon helt i onödan, eller det beror i och för sig på hur man ser det, för min del blev det bra ändå.

Iallafall åkte jag och mamma upp till Borås och var där vid 8 och simmade in, vilket då betyder att jag värmde upp i vattnet innan själva tävlingen börjar. Jag var i Borås på förmiddagen för att simma 100 meter frisim/crawl i en lagkapp, MEN, utan att min tränare hade talat om det innan, var jag borttagen ur laget vilket då slutar med att jag står i Borås simhall 8 h för tidigt…

Detta löste sig ändå och jag gick runt hela förmiddagen och analyserade andras lopp, umgicks med vänner och hade allmänt mysigt innan det var dags för lunch paus och därmed thailändsk buffé. En väldigt god buffé som har en stor efterrättsbuffé med bland annat mjukglass och chokladmousse.

Eftermiddagen blev sen kort i Borås. Ett kort insim och sedan en snabb start 3 minuter efter tävlingsstart. Jag simmade 50 meter frisim, inte mitt bästa lopp. Kände en konstig typ av illamående en bra stund innan loppet och direkt när jag ställer mig bakom pallen försvinner min medvetenhet. Eller, jag försvinner inte och tappar inte medvetandet, men jag känner inget. Ingen nervositet. Inget tagg. Hela kroppen blir ett stort tomt vakuum och jag vet inte vad jag ska göra åt det… Oavsett om jag var nöjd eller inte med loppet som blev det genomfört. Sedan bar det av till Göteborg och en lång kväll.

En familjevän fyllde igår 50 år och detta firades med en överrasknings ”fest”. Fest är egentligen fel ord för det var en middag på restaurang som pågick i 6 h. Men även om middagen var lång så blev den hur bra som helst. Jag satt och pratade med de andra ungdomarna och tiden bara försvann iväg. Däremot var det väldigt varm i den lilla restaurangen så det fick även bli en kvällspromenad på Vasagatan (tror jag) och sedan en spårvagn upp till Kapellplatsen och därifrån ner till restaurangen igen.

Så min lördag var superbra! Två restaurang besök, många vänner att prata med och allmänt skön. Hem från 50 års firandet kom vi vid 01:00 och det betydde ungefär 4-5 h sömn innan söndagens planer, men det får bli i nästa inlägg för detta blev väldigt långt nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s