Söndag (Helgen)

Helgen är ”äntligen” över men den har varit en av de bästa helgerna på länge. Både intressant, lärorik och värdefull. Jag har haft en lång helg med tidigare mornar och sena kvällar. Men vad har jag då gjort?

Om vi ska ta det kortfattat har jag spenderat ungefär 16 h i olika simhallar, men kortfattat tycker jag är lite tråkigt så vi kör en lång variation också.

Söndag

Idag då? Idag har jag haft en liten kortare dag. Jag har varit hemma lite mer, men stora delar har jag spenderat i simhallen i Kungsbacka. Jag började min dag vid 06:30 för att kunna åka in mot Kungsbacka vid 7 för att jobba. Som kom att bli en intressant arbetsdag som jag aldrig varit med om förut…

Dagen började ändå som den brukar göra de söndagar jag jobbar. Första gruppen gick jättebra. Den gick både snabbt och enkelt. Andra gruppen hann knappt med att simma. Jag som tränare ”slängde” i mina barn för att simma 100 meter medley, men var redan efter 50 meter tvungen att ta upp dem. Kan du gissa varför??

Svaret är att en annan liten pojke från en yngre grupp hade spytt i poolen… Inte mycket, men av säkerhetsskäl var vi tvungna att ta upp alla barn ur den stora bassängen. Det fick alltså bli en landträning med lite fys och stretching för mina barn i 6-9 års åldern, vilket visade sig inte uppskattas av alla. Däremot uppskattade föräldrarna att vi tog upp barnen, även om de gick miste om en träning som vi ska försöka ersätta på något sätt.

Bassängen sen blev ren på en timme, som då gjorde att grupp nummer tre inte fick komma, men med tanken på omständigheterna så var väl det bra. Vi kan ju säga så, att om det hade varit en större spya hade bassängen behövt tömmas på vatten och rengöras, men mängden var inte så stor och vaktmästaren tyckte det räckte med en extra rengöring, och det hoppas jag också att det gjorde…

Resten av arbetspasset gick bra och jag kom väl hem runt 13:30 och vilade några timmar. Sedan var det dags att ta sig in till Kungsbacka igen för ett nytt jobb. Jag har börjat jobba med parasimning och parasimskola. Alltså så har jag börjat arbeta som ledare/tränare för barn med funktionsnedsättningar och liknade. Jag kan säga att reda efter första gången så känns allting perfekt. Man lär sig massor, man lär dem ännu mer, det är intressant att se vilka fler sätt det finns att simma på. Detta är alltså någonting jag verkligen rekommenderar om man någon gång i sitt liv får chansen.

Jag har alltså haft en helt underbar helg med lite små problem och min största önskan just nu är att JAG INTE BLIR SJUK! Jag känner verkligen att jag inte har tid med det just nu, och jag hoppas kroppen håller med mig. Många timmar och lärdomar senare ska jag nu sova och tagga inför kommande skolvecka…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s