Mycket, eller?

Skolan är slut för dagen och jag sitter just nu på tåget på väg hem. Solen skiner som den har gjort de senaste dagarna och det är säker 10 grader varmt ute, men ändå blir det nog att sitta inne hemma. Det beror lite på…

Jag har nu haft två dagar med mycket på schemat, eller egentligen är det inte mer än vanligt, men det är ändå något annorlunda. I måndags började skolan 08:00 och det betyder tidig uppgång, däremot vakande jag pigg så det gjorde inte så mycket. Skolan gick sedan på som vanligt, men under hela denna veckan har jag och några andra personer presentationer om Erasmus+ projektet som vi är med i, i skolan. Det gör att alla dagarna denna veckan blir avbrutna med en eller flera presentationer för olika klasser. Dock tycker jag att det är roligt och skönt att äntligen se andra personer i skolan.

Iallafall så har vi ganska mycket i skolan just nu. Inte bara ett matteprov som kommer vara imorgon, utan igår skulle 50 sidor i vår svenska bok vara lästa, och nästkommande 50 till idag, vilket är ganska svårt att hinna med när man har ett späckat schema. Däremot löste jag det genom att sitta och läsa på buss-och tågresan in till skolan. Sedan är det även ett kemiprov på måndag, läxor i franskan till tisdag och svenskan ska man ha läst ännu fler sidor. Det är inte så mycket, men med tanken på att matten och kemin inte är de lättaste längre så blir det mycket i huvudet.

Efter skolan i måndags satt jag i vilket fall och pluggade matte i x antal timmar, blandat med lite franska. Igår hade jag inte jättemycket. Skoldagen rullade på och efteråt åkte jag direkt till träningen där jag först gymmade och sedan simmade.

På gymmet hände något intressant som jag inte trodde skulle vara så allvarlig som det visade sig att bli. Förutom tröttheten och träningsvärken i benen lyckades jag även få ett blåmärke bakom örat. Jag tror att jag fick det genom att baklänges gå in i en killes stång när han gjorde squats, men jag hade ingen aning om att jag skulle känna av det så rejält idag som jag gör. Jag kan inte ens dra bak håret bakom örat utan att det känns.

Oavsett med blåmärken bakom örat eller inte, så har dagen idag varit kort och bra, tycker dock att klasskamraterna kan behöva lära sig att vara lite hövliga och tysta under vissa lektioner. Nu ska jag hem och se om vi har någon glass hemma, annars får det bli något annat och kanske lite plugg på inneverandan innan jag ska till träningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s