Helgen är här

Jag har helg! Sedan 12:00 idag har jag officiellt helg vilket gjorde att jag har varit hemma sedan ungefär 13:10. Men varför har jag redan helg då?

Jo, det gymnasiet jag går på har ett kompakt schema utan några längre raster, och med matteprov på sista lektionen, som egentligen är 2 timmar, gjorde att jag slutade ungefär 1 timme och 15 minuter tidigt. Med tanken på detta schema har vi även så kallade ”halvstudiedagar” vilket betyder att halva skolan har studiedag imorgon och den andra halvan går i skolan. Alltså så har de med tidigt schema denna veckan ledigt och de som har sent schema denna veckan har studiedag nästa fredag. Så det är därför jag redan har helg.

Iallafall så behöver jag hjälp. Jag vet inte vad jag ska hitta på imorgon och på lördag… Jag har nu varit ledig i en halv dag och det slutade med en liten lekfull fotografering av en kopp kaffe. Bilderna blev väl helt okej, men antar att det krävs en hel del träning, och jag fotar endast med mobilen så det blir inte alltid super, men oftast.

Men imorgon då… Jag funderar på att försöka ta en promenad och fota lite. Jag har kommit in i ett sanslöst photomode och jag älskar verkligen att fota. Så lite plugg och lite fotografering imorgon, annars då… Några förslag? Sedan är jag även hemma hela lördagen och stora delar ensam, hela dagen och kvällen så jag måste komma på något att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s