3 lediga dagar

Jag har nu fått vara lite ledig i 2 och en halv dag, vilket alltid behövs, men det kan även bli lite långt. Utan planer eller idéer om vad som ska göras, blir dagarna långa. Men denna gång tycker jag nog att jag har löst det bra.

Börjar vi med torsdagen så var jag faktiskt in till Kungsbacka på kvällen med mamma och fick köpt ett stativ till telefonen och en avtryckare för att kunna fota mig själv. Ja, jag vet att det låter egoistiskt, men vad ska man göra om man är ensam hemma, alla andra har skola, eller om man helt enkelt inte har några tillräckligt bra vänner man litar på som vill fota bra bilder på mig hahah!

Efter lite macarons bak på eftermiddagen så tog fredagen slut och vi kommer fram till idag. Så vad har hänt idag? Ännu en dag ensam hemma, och det slutade med att jag var tvungen att fly en stund haha!

Iallafall använde jag den utrustning som jag köpte i torsdags till en Photo Shoot på tomten. Så på morgonen gick jag upp, sminkade mig och packade två väskor med kläder och lite annat. Sedan gav jag mig ut till våran utmark, som fortfarande är vår tomt, men en bit ifrån. Där hittade jag några bra platser i solen och tog några bilder innan jag bytte outfit och sedan började jag om. Detta resulterade i totalt 300 bilder och jag har fortfarande inte rensat bort de dåliga. I vilket fall så ska detta också göras. Jag vet inte om jag kommer lägga ut bilderna här i detta inlägg eller senare, men oavsett vad jag väljer så kommer en eller två bilder få delta även här.

Jag började med att städa mitt rum och sortera lite lådor, och eftersom att jag är som jag var jag klar med det vid 1 eller något. När rummet då var hyfsat färdig städat började jag att måla om en hylla med den färgen jag hade kvar från att jag målade min vägg, och vi kan säga som så att den nu ligger och torkar. Medan färgen torkade efter de första två lagerna så behövde jag lämna huset. Så jag tog bussen till Kungsbacka och började med att gå inne i Kungsmässans Galleria och kolla på kläder, skor och smycken. Dock slutade det med en plattång.

En halvtimme på Kungsmässan räcker tyvärr inte alltid och jag tog även en vända till simhallen. I simhallen valde jag att vara lite sociala med vänner och kollegor innan jag åkte hem igen, ungefär 2h senare. Nu sitter jag framför melodifestivalen och njuter av lugn och ro och en skål nötter!

De ”riktiga” bilderna kommer senare

Ett svar till “3 lediga dagar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s