DM/JDM

Idag har det varit mycket i simhallen igen. Kanske inte så konstigt med det jobb och den sport jag har valt att engagera mig i, men det blir en hel del tid i simhallen.

Tröttare än vanligt vaknade jag vid 6 första gången, men gick såklart inte upp förrän 06:40 då jag insåg att vi behövde åka inom 20 minuter. Så dagen började alltså i simhallen här i Kungsbacka, med ett arbete inom simskolan på 6 timmar. Allt gick verkligen bra idag, även om vattnet var rätt så kallt och fikat/maten tog slut redan efter andra gruppen. Oavsett gick allt superbra och nu kan nog de flesta av barnen ett mycket bättre bröstsim (det med tekniska simsättet vi har).

Simskolan slutade sedan vid 13:00, då jag och en kompis snabbt fick byta om innan vi att i bilen på väg in till Göteborg, och mer bestämt Valhalla. Väl i Valhalla sen blev det lunch och ett insim (uppvärmning i vattnet). När man är på tävling vill man ju helst att insimet ska kännas bra och att kroppen ska kännas pigg, men i mitt fall hände inte detta idag. När jag hade gått upp efter 30 minuters insim kändes kroppen fortfarande trött, som om jag precis hade simmat 200 meter max. Men så som jag är tog jag inte hänsyn till det utan gick istället upp och satte mig och fortsatte äta lite lunch.

Hur gick tävlingen då? Det är ju ändå DM (distriktsmästerskap) och ”mycket” står på spel, eller ja, för min del är det bara en vanlig tävling. Jag har alltså inga medaljchanser. Oavsett så simmade jag mitt bästa lopp på länge, bortsett från en skit andning på sista armtaget. Jag simmade med ett lugn, jag flög fram och njöt av det loppet som tog mig i mål, en känsla som inte har funnits på länge. Denna känsla som jag tror gjorde att jag slog mitt gamla rekord med 0,27 sekunder, vilket är ett okej pers eftersom jag varken tränar mycket längre, eller har en lätt tid att slå. Detta rekord tog mig upp ungefär 7 placeringar och är därmed 37:e bäst i distriktet på 50 fjäril (av de som var anmälda då).

Jag är nöjd med min dag, även om det är lite stressande med kemiprovet imorgon som jag har ”glömt” plugga till. Så imorgon blir det vanlig vecka, med både prov och debatter, men det ska nog gå bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s