Fettisdagen

Sverige är ett spännande land! Ena veckan har vi 10 grader och strålade sol, andra har vi ösregn eller snöstorm. Igår hade vi ett snöfall under hela dagen. Ett snöblandat regn som inte var det roligaste att gå i, men ändå tar man sig igenom dagen.

I vilket fall så blir det både gym och simning idag igen, men inte lika mycket ben. Idag satsar vi på att trötta ut överkroppen och armarna så mycket det går. Men träning blir det inte förrän skoldagen är slut. En skoldag bestående av debatter, genomgångar och eget förberedande inför prov.

Sedan det gick bra på tävlingen i söndags har jag varit sugen på att träna igen. Få känna tröttheten och träningsvärken i kroppen. Det gjorde att det var väldigt skönt att gå in på gymmet igår och köra ett rejält benpass innan ett 2 timmars pass i vattnet med mycket arm och ben. Så skönt att känna tröttheten i benen. Att de skakar när man ska ta sig från gymmet till bassängen och sedan in i duschen efteråt. Är jag konstig som gillar det eller är det normalt?

Igår var det annars en lugn dag. Jag slutade 1,5 timmar tidigt tack vare att vi har debatter på engelska lektionerna just nu. Samhällen bestod av föreläsning av SIDA som handlade om bistånd och de globala målen. Alltså är det en hyfsat lugn vecka från och med nu. Jag börjar sent och slutar tidigt varje dag, har inga prov och inga inlämningar som jag vet om iallafall.

Ett svar till “Fettisdagen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s