Kort och lugnt

Snart har vi helg! Klockan är halv två på en fredag och jag har fortfarande inte börjat skolan. Eftersom andra halvan av skolan har studiedag idag så slipper vi andra lektionerna mitt på dagen, alltså språk. Det resulterar i att jag börjar min första lektion 14:00, då jag har svenska. Sedan blir det kemi innan dagens slut.

Att ha det schema som denna skolan erbjuder kan jag tycka både är skönt, men samtidigt hemskt. När vi har tidig vecka så kan man ändå hitta på saker efter skolan och liknande, men att ha sen vecka ger en bara långa morgnar (dock bra frukost) och en seg start på dagen. Ändå gillar jag det schema vi har och jag tror nästan att min klass har ett av de bästa schemana, om man inte läser SvA (Svenska som Andraspråk) eller Teknik.

Iallafall har jag nu haft tre korta dagar som jag börjar sent på och ändå slutar hyfsat tidigt. I onsdags började jag lite tidigare än vanligt för att kunna ha vår engelska debatt, men det gör inte så mycket eftersom att det bara är en halvtimme tidigare. Sedan slutade vi vid fyra, så skoldagen blev totalt 4h med en debatt och därefter 3 lektioner.

Igår (torsdag) gick jag i skolan i 2h totalt. Med tanken på att jag fick E på det E-prov vi gjorde förra veckan, så slapp jag gå på denna veckans matte lektion. Så igår hade jag 2 lektioner på 1h var, vilket blev en kort och skön dag utan någon stress.

Idag då? Jo, som sagt börjar jag idag vid 14:00 och sedan slutar jag vid 17:00, alltså en lite längre dag än igår, men tror det kommer gå bra. I det flesta ämnena nu har vi precis haft prov eller så ska vi ha det om några veckor (v. 12), så det blir mycket förberedelse och repetition just nu.

Jag har nu en lugn vecka framför mig, men först helg och därmed lite jobb, någon föreställning på Operan tillsammans med familjen och farmor, och om jag hinner blir det Melodifestivalen final på lördag kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s