Ringaren i Notre Dame

Nu har det blivit mycket igen. Helgerna är ”fulla” och jag har inte hunnit skriva något, men nu är skolan slut för idag och jag är äntligen hemma igen efter ett långt Elevkårs möte. Däremot var elevkårs mötet väldigt roligt så det gjorde inget att det tog tid.

Min fina vän

Iallafall, helgen var full med mycket skoj. Det började med en lugn morgon som blev lite för lång och ensam för mig så den slutade i frustrationer, men det löste sig genom att åka in till Hede en stund. Till Hede där jag och mamma tittade på skor, som vi senare beställde på nätet. Jag hoppas att de kommer med posten om någon dag, samt att min beställning från Na-kd vill dyka upp. Jag har beställt så lite nytt vår och somrigt inför solen. Bland annat en klänning, en body och någon T-shirt, samt skorna från Feetfirst.

På lördagskvällen blev det sedan avfärd till Frillesås för middag och melodifestival med familjevänner. En mysig kväll som resulterade i ett snabbt melodifestival resultat. Jag har aldrig varit med om att ett resultat har kommit så snabbt, och om man är som jag är så hann man knappt med om vem som vann. Oavsett så blev det en mysig och bra kväll och vi var hemma vid 1, då det fick bli en snabb sänggång innan jobbet 6 timmar senare.

5,5 timmar sömn och uppgång vid halv 7. Vi kan säga som så att jag inte var den piggaste människan på jobbet, men tror jag var den gladaste som vanligt. Jobbet gick riktigt bra denna helg. Barnen lyssnade, de blev trötta och gjorde allt som var planerat. Väldigt skönt och enkelt det blir då. Efter jobbet blev det sedan en timme gym, där det bara handlade om att plåga benen. Även fast benen skakade efteråt samt under hela kvällen så är det bästa känslan, efter träningsvärk.

Vid kvart i tre till kvart över tre fick jag sedan snabbt byta om innan vi skulle in till Göteborg för att få äta på restaurang och sedan på musikal, Ringaren i Notre Dame. En föreställning som jag kan rekommendera. Den var bra, mycket musik och en bra handling, samt att den var gjord efter Disneys egna film ”Ringaren i Notre Dame”.

Helgen har alltså varit bra, även om det har både varit blandad med lite stress och frustrationer. Så nu är jag här, i sängen en måndag efter skolan. Både haft prov och lugnt hela dagen, ett prov som jag tror kan ha gått ganska bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s