Sammanfattning haha

Jag kom precis på att det är torsdag och internationella pi-dagen (14/3 -> 3,14). De senaste dagarna har gått snabbt, men de har varit aktiva och jag har varje kväll kommit hem rätt så sent. Vi kan säga som så att jag är väldigt trött när jag kommer hem och med allt för många prov nästa vecka, elevkår och Erasmus+ (skolprojekt med utbytesstudenter och resor), så är det knappt att jag hinner med. Dock vet jag att det kommer vara lugnt igen om någon vecka. Det är alltså bara att ta sig igenom denna veckan.

Vad har jag gjort de senaste dagarna då? Jo, svaret är simpelt. Jag har gått i skolan, haft möten och tränat. I måndags var det en hyfsat lugn dag i skolan. Prov sista lektionen som jag tror ändå gick helt okej och sedan elevkårsmöte efter alla lektioner, vilket gjorde att jag kom hem några timmar senare än vanligt. Däremot var mötet roligt och som jag redan skrev i måndags, så är det värt det.

Sedan har jag haft två dagar med träning på kvällen, vilket är väldigt skönt. Jag behöver röra på mig för att må bra och framförallt i tisdags då hela skolan hade utvecklingssamtal och jag var därmed ledig. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde i tisdags, men jag antar att jag kanske pluggade lite och sedan åt hur mycket som helst innan det blev dags för träning. Jag började som vanligt med att gymma före jag simmar och jag slog nytt rekord i bänkpress, så nu för tiden klarar jag några stycken på 42,5 kg. Sedan blev det lite simning och om jag minns rätt så var det ett roligt pass som till och med jag klarade av.

I onsdags, alltså igår, blev det skola som vanligt, men jag missade sista lektionen på grund av en Erasmus+ presentation om att vi vill få hjälp av andra elever som kan tänka sig ställa upp som värdfamilj, och sedan elevkårs möte efter det. Senare blev det även gym, vilket gick riktigt dåligt, däremot vet jag inte riktigt varför, men det tänker jag ta reda på senare. Träningen i vattnet gick lite bättre, iallafall enligt men tränare, men jag skulle kunna säga att jag skulle ha kunnat simmat bättre.

Idag har jag istället haft en ledig dag från träningen, men jag har har varit väldigt trött och jag hade svårt att orka med andra i klassen. Men jag tog mig igenom skoldagen och var hemma redan 14:10, och då jag började med att plugga lite. När plugget var klart så startade jag baka lite schackrutor som var svårt, men ändå lätt på något vis. I vilket fall så blev de goda och jag funderar på om jag kanske ska hitta på någon rolig med dem imorgon, typ fota, men det får vi se då. Det är ju ändå fredag imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s