Mer jobb

Jag går rakt på saken idag. Igår blev det ingen fotografering utav mina kakor eftersom jag inte kände att jag orkade eller att det var något fint ljus, så istället blev det lite snack med mamma om allt möjligt helt enkelt. Ett snack som slutade bra och efter att hon hade varit ute och sprungit en stund, gick vi till gymmet här hemma och körde ett lättare gympass. Men innan jag var hemma och kunde gå till gymmet var det skola, och bara för att min fredag skulle bli lite bättre så missade jag mitt tåg hem, vilket gjorde att jag kom hem en timme senare än vad jag brukar göra på tidiga fredagar.

I skolan var det bara det vanliga. Inga ovanligheter utan vi började med lite kemi, sedan matte med vikarie, vilket slutade med att vi började en halvtimme sent och slutade en 20 min tidigt. Så det blev visst lite ovanligheter ändå. Iallafall så hade vi även franska efter en lång lunchrast, vilket gick okej, men jag vet att jag kan våga mer än vad jag gjorde.

Helgen nu är det mycket jobb. Från och med idag, och ungefär 3-4 veckor framåt så jobbar jag inte bara på söndagar utan det blir även lördag förmiddag. Däremot är lördagspassen här hemma, så det är inte lika långt som på söndagar. Jobbet idag gick i vilket fall bra och det känns bra att jag ska jobba med dessa barnen i några veckor framåt.

Imorgon blir det också jobb, både förmiddag och kväll så det blir en snabb hemgång efter första passet för att få lite sömn. Däremot hoppas jag att jag orkar med ett gympass emellan också för att utvecklas lite.

Sedan har vi nu haft en mysig lördagskväll med trerätters för våra middagsgäster och även om kvällen är mysig och jag skulle kunna sitta uppe och prata samt lyssna länge så är det dags för sömnen att ta position. Så nu ska det sovas så att jag orkar gå upp imorgon!

Bilden är inte tagen från idag, men kände att jag ville ha någon slags bild ändå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s