Sena veckor

Jag har nu haft många dagar med mycket skola, möten och prov. Veckan är inte slut än och den fortsätter på samma vis. Idag har jag först elevkårs möte nu vid 12, och sedan en halv mattelektion innan biologiprovet drar igång. Imorgon blir det inte mycket bättre. Startar med Erasmus+ möte vid 10:30 och sedan elevkårsmöte om studentmössor typ, och därefter ett svenskaprov som är fortsättningen på gårdagens bokprov.

Vi har sen vecka just nu och jag hade hoppats på tidiga kvällar och sena mornar, men så har det inte blivit. Med tanken på alla möten som jag har satt in under mornarna så blir det tidigare uppgång än vad jag skulle behöva. På kvällarna sen har det antingen blivit träning eller en promenad, och det leder till att jag är så trött efter att ha tränat och sedan käkat middag att mina kvällsrutiner tar 2h istället för 20 minuter…

Det resulterar till nu att jag är trött, och saker som inte brukar hända händer. I till exempel tisdags tappade/glömde jag bort min dator 3 gånger innan dagen tog slut, och första gången var den i händerna på min kompis som var precis bredvid mig. Andra gången på bänken utanför klassrummet och tredje gången på ett skåp där jag även hade lagt alla mina andra saker som jag visste vart de var. Jag börjar alltså bi lite virrig, men är osäker på om sömn kommer hjälpa. Jag sover ändå mellan 7-8 timmar per natt, precis som jag har gjort under hela hösten och det funkade. Så jag tror detta bara är en kort period som varar medan jag har proven och inte är motiverad för träning, samtidigt som jag är lite lätt nervös för våra utbytesstudenter som kommer om ungefär 1,5 veckor. Alltså på måndag 1/4-19.

Jag ska iallafall nu ha lite möte och sedan vanlig skoldag precis som resten av denna veckan och i helgen sen jobbar jag fulla dagar på både lördag och söndag. Det börjar med simskola på lördagsförmiddag, sedan är det KM där jag ska gå dit och titta på kompisar och elever, jag ska därmed inte simma. Och på söndag sedan har jag det vanliga upplägget med simskola på morgonen och parasim på kvällen.

Hoppas ni har en trevlig torsdag så ska jag göra det bästa av min dag!

Ett svar till “Sena veckor”

  1. Känner igen mig trots åldersskillnad det du delar är starkt hör gärna av dig du vet var jag finns / kattenemil

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s