Fantastiskt stolt

En helt fantastisk dag som jag både kan vara stolt över mig själv, mina elever och mina kompisar. Vi kan ju alltid börja med att jag idag har jobbat, vilat och sedan varit med och hjälpt till samt kollat på KM här hemma i simhallen.

Jag började som sagt i morse med simskola där alla grupperna fick simma 500 meter totalt, fast vi hade lite pauser. Alla barnen var jätteduktiga och jättetrötta efteråt. Så bara det gjorde min dag riktigt bra. Sedan gick jag hem och åt lite lunch samt vilade en stund innan jag satte mig framför spegeln. Nu kommer vi till varför jag är stolt över mig själv och det är lite löjligt, men i vilket fall så lyckades jag för första gången att göra en inbakad fläta på mig själv och asså jag är rikligt stolt över mig själv för detta. Det är ju kanske inte det största genombrottet och även om jag har fyllt 16,5 år så har jag aldrig lyckats med detta förut.

Efter min genombrott i flätandet gick jag tillbaka till simhallen här hemma för att vara med och jobba lite samt hänga på KM. Detta var det första KM:et där två av klubbens para simmare var med och simmade vilket var väldigt roligt och uppskattat. Båda tjejerna var jätte duktiga och tog sig i mål vilket var jätteskönt och de är hur mysigt som helst att se sina ”egna” elever simma i mål. Även så fick jag vara med och titta och ta tid på mina kompisar eftersom vår tränare inte var där. Det var väldigt kul och intressant och framförallt att se dem slå sitt personliga rekord på sträckor som är svårare än andra sträckor.

Riktig kul och min dag har därmed varit fantastisk och nu hoppas jag att det kan gå lika bra imorgon på båda mina arbetspass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s