Kan det kännas bättre??

Jag har en utmaning till er…

Försök och gör min dag bättre än vad den redan är. Det är sol, fredag, varmt och fantastiskt. Jag har en helg kvar innan våra utbyteselever kommer hit till oss och jag har fått reda på att jag ska göra matteprov på måndag vilket jag är SJUKT taggad för! Dagen har varit super!

Visst det är fredag och jag hade skola som började 08:00, men inte gjorde det något. Med ett möte vid 10:30 hade jag bara en och en halv lektion innan lunch på Condeco med en super vän, svårt att hitta en bättre människa. Sedan fick det bli ett prov innan dagen tog slut. Ett prov i franska som jag skulle kunna ana gick helt okej, kunde såklart kännas bättre men det kändes bra. Efter det en promenad till stationen och en tågresa hem som var allt annat än tråkig. Känns som att det är svårt att slå denna dagen.

Väl hemma nu har det fått bli lite fotografering och sedan så ska jag nu städa denna och kommande dagar inför måndag när våra fransyskor kommer och bor i en vecka.

Stay strong.

Stand up.

Have a voice

Vad har hänt tidigare i veckan då? Ja du, inte så mycket skulle jag säga utan en vanlig vecka med mycket möten och om möjligt ännu fler än förra veckan. Detta är iallafall sista veckan med så mycket mötet så förhoppningsvis blir det mesta som vanligt igen under veckan innan påsklovet. Igår hade vi även middag med kåren på en restaurang vid Liseberg. Kanske inte den bästa maten eller den roligaste kvällen, men vi fick lära känna varandra lite plus ordförandes pojkvän och hans kompis… Men middagen blev ändå helt okej lyckad och det ska nu bli till att fixa lite saker inför veckan innan påsk med styrelsen för våra medlemmar på skolan!

Jag har alltså haft en fantastisk dag som jag även hoppas slutar bra. Även om skolveckan började i KAOS så har allt gått bra efter det och tror att helgen kommer bli tröttsam med allt jobb och städning. Men efter helgen kommer den mest intressanta och spännande veckan under detta året, iallafall för våren och jag hoppas och tror att den kommer bli så lyckad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s