SOMMARTID

En lång och händelserik helg med för få timmar har gått till ända och jag kan ju säga så att det inte hjälpte med att ha en timme helt nersläckt på lördagskvällen, även om det innebar Earth-Hour.

Jag har iallafall jobbat som vanligt hela helgen. Först på lördag förmiddag hemma i simhallen med ”Hajarna”. Det passet slutade vid 13:00 och då blev det hemgång och lunch en stund innan jag, mamma och lill-syrran tog bilen till Kungsbacka för att handla lite. Eller ja, lite kanske inte stämmer såhär i efterhand. Jag köpte både nya örhängen, solglasögon och nyckelring, men vi åkte dit för att köpa tvål och hårborste, vilket jag såklart också fick med mig. Egentligen skulle jag ha behövt stanna hemma och städa eftersom våra gäster kommer idag, men så blev det alltså inte.

I söndags sedan, alltså igår blev det bara en massa jobb och lite extra tid för att hinna klippa håret också vilket blev helt okej ändå. Hon jag klippte mig hos var en studerande elev som gick årskurs två så allt gick såklart lite långsammare och vi var tvungna vänta efter att vi var klara för att hennes ”boss” skulle kolla hur det såg ut och berätta vad hon behöver tänka på.

Den stora nyheten efter denna helgen, förutom att jag har städat mitt rum och att jag har jobbat är att moppen äntligen funkar igen!! Det är så skönt och en riktig frihet att kunna köra vart jag vill och hur jag vill, när jag vill. Så jag har kört 10 km moppe sedan lördag kväll, det är så mycket enklare att köra själv till jobbet och träningen än att alltid be föräldrar att köra.

Min helg har varit bra, jag har nu haft en dag i skolan som har gått mellan allt. I morse målade jag naglarna och hann locka håret samt raka benen innan skolan började. Matteprovet jag hade före alla andra lektioner gick superbra och nu har äntligen har tyskar kommit så jag har hunnit umgås lite med dem. Tyvärr är fransyskorna sena vilket gör att jag får stanna i stan lite längre än tänkt, men det får jag lösa och sist men inte minst…

ÄNTLIGEN ÄR VÅREN OCH SOMMARTIDEN HÄR!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s