Erasmus+ 2.0

Så nu är hela veckan slut, iallafall med Erasmus och jag är tillbaka i den vanliga skolan med vanliga lektioner. Vi får se hur mycket jag kommer få gjort idag, men vi har nu släppt av våra fransyskor på Landvetter och jag har satt mig i skolan medan jag väntar på lektionerna ska starta.

Det har i vilket fall varit en underbar vecka med mycket engelska och lite småbråk som alltid. Men det är en vecka värd att minnas och igår var nog den bästa kvällen, helt klart! Våra gäster började bli bekväma och mer avslappnade så vi var både och shoppade, sedan hem för middag och sist en promenad ut på bräckan för att få se på den fina utsikten vi har där. Efter det blev det snack och vaniljglass med hjortronsylt. Vi har alltså haft det riktigt bra, även om det har varit långa dagar, mycket aktiviteter och nästan ingen vila över huvud taget.

Igår var vi även i Borås med skolan på förmiddagen inne på ”Textile Fashion Center” vilket var ganska intressant. Jag kan ju säga som så att det både var varmare och mer intressant än att gå till fiskeauktionen eller till fiskemuseet på Hönö som vi var vid i onsdags. På Hönö var det väl också lite intressant, men kylan tog över och med en presentation som var helt på svenska blev allt lite tråkigare och svårare från våra utlänningar att förstå. Men det har ändå varit kul och intressent och med blandade känslor är nu denna visiten slut. Det är såklart tråkigt att de reser hem och att vi svenskar går tillbaka till vardagen, men samtidigt är det riktigt skönt att bara vara för sig själv och inte behöva ”ta hand” om någon. Jag längtar lite efter att få sova ensam i mitt rum igen, att kunna röra mig fritt och göra exakt vad jag vill hahaha!

Nu är det då fredag vilket betyder lektioner som vanligt, sedan kommer helgen med fullt jobb. Däremot har min syrra kommit hem från Spanien så vi ska väl åka och köpa godis och umgås lite mellan allt jobb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s