Tillbaka till lektioner

Nu är det måndag igen vilket det alltid är varje vecka vid denna tiden, men jag är iallafall tillbaka i skolan och har lektioner som vanligt. Även fast den endast har varit en helg sedan jag senast var i skolan så var det svårt att komma tillbaka till vardagen.

I helgen har jag mestadels jobbat och försökt njuta av den sol jag har hunnit se. I lördags gick allt super bra. Barnen hade klädsim och livräddning vilket alla klarade av utan problem, och nu är jag helt klar med att jobba på lördagsmorgonen. Från och med denna helgen har jag istället tävling varje lördag, eller ja, jag har tävling denna helgen och helgen vecka 17.Det har varit riktigt kul att jobba även på lördagar, men nu behöver jag nog sova och vila en stund innan alla kursprov och slutliga inlämningar kommer. Jag har känt, framförallt idag, att jag är trött mentalt.

Men även om jag är trött mentalt så löste jag några av provfrågorna på kemin idag. Tyvärr var övningsprovet vi fick ut lite enklare än detta som räknas, men vad kan jag göra åt det? Jag skulle säga att dagens prov hade varit lätt om jag hade förstått allt på lektionerna. Däremot var de frågor som jag hade förstått på lektionerna lätta även lätta att förstå på provet.

Vi har även gömt våra påskägg som jag satt och pysslade ihop igår mellan jobben. Jag började med att jobba mina 6 timmar på morgonen vilket ändå gick bra, fastän jag var väldigt trött. Sedan blev det moppen hem till fix med äggen. Jag sorterade nog godis i 1-2 timmar, men det är kul och jag gör det för andra så jag känner att det är helt okej tid att lägga ner på det. Samtidigt pluggade jag även inför kemiprovet och efter det åkte jag tillbaka in och hade min paragrupp. Paragruppens träning gick faktiskt bra även om deras riktiga tränare inte var där, utan jag var ensam.

Min helg har alltså bestått av jobb, jobb och pyssel. Jag har även fått lite tid ute i solen, men en så länge är det inte tillräckligt varmt för att jag ska ligga ute och njuta, även om det är något jag verkligen längtar till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s