Brandlarm igen

Idag har jag haft en bra dag och skulle gärna vilja ha fler tisdagar som denna. En lugn dag utan allt för mycket stress. En super dag helt enkelt som började som vanligt med buss och tåg in till skolan som började vid 08:00, och även fast koden var bytt kom jag in 15 minuter före lektionen började.

Vi har idag haft svenska, samhäll och språk vilket gjorde att dagen blev mycket kortare än vanligt. Vanligtvis har vi även idrott på eftermiddagen och slutar vid 16:35, men jag valde att gå till min idrottslärare redan vid 10:50 för att göra det prov som jag annars skulle göra under lektionen på 5 minuter. Så det betydde att jag slutade vid 13:40 istället för 16:35 och jag hann då med tåget hem och kunde vara hemma en stund före min träning som jag annars brukar behöva skynda mig till. Det blev därmed en väldigt skön eftermiddag.

Träningen på kvällen nu var riktigt härlig. För att inte ha tränat på en vecka så gick det bra och vi hade kunnat slutat 45 minuter tidigt, om det inte vore för brandlarmet… Ett brandlarm som utlöstes utan någon rökutveckling eller brand. Men alltid det säkra före det osäkra, vilket i detta fall betydde att vi fick gå upp ur vattnet och samlas vid bubbelpoolen, men eftersom vi antog att det inte fanns någon större fara väntade vi med att gå ut tills simhallspersonalen eller brandkåren skulle säga till oss. Däremot hände detta aldrig och vi blev kvar inne en liten stund och tillslut fick vi gå hem eller hoppa i vattnet igen.

En liten händelserik kväll som inte liknar många andra kvällar. Men bara för att förtydliga lite så skulle vi ha fått sluta 45 minuter tidigt eftersom det är Falkenberg Race nu i helgen och vi håller på att toppa och göra oss redo. En täcling som jag faktiskt är taggad på, nästan lika taggad som att vara sjuk på måndag. Japp ni läste rätt, jag har tänkt att jag ska bli sjuk på måndag när påsklovet börjar så att jag kan hålla ut och kaar av denna veckan iallafall.

Nu är det dock dags för att lägga sig och sedan tillbaka till skolan för en sista dag med lektioner innan påsklovet kommer!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s