Påsklov

Det är påsklov!! Så skönt att äntligen kunna ta lite vila, även om jag har ”riktigt” påsklov först på måndag. Men till skillnad från resten av min skola och klass tar jag påsklov redan idag eftersom jag ska till läkaren imorgon och kolla upp mina torra fläckar. Däremot är det lite tråkigt för jag hade gärna varit med på klimatkonferensen vi skulle ha imorgon. Men men, vad kan jag gör åt saken? Jag vill gärna få det upp kollat och d”fick det bli denna tiden.

Som jag skrev senast hade jag planerat att bli sjuk på måndag, men min kropp verkade inte hålla med mig så jag blev tyvärr rejält förkyld igår. Efter en vanlig skoldag och lite lunch mys med vänner så kom jag hem, satte på ”Barbie som Öprinsessan” och sedan somnade i soffan i 2 h innan det blev sänggång på riktigt. Jag lyckades alltså somna igen i min säg efter 2 h sömn i soffan, vilket i mitt fall brukar betyda att jag behöver vila.

Oavsett vad så har även hunnit komma. Det är sol nästan varje dag och ofta är det 5-10 grader varmt. Jag läste även att prognosen för nästa vecka är 18 grader vilket låter riktigt skönt. Jag längtar efter att kunna vara ute i linne, kunna sola och bli brun. Jag är sjukt trött på kylan och alla varma kläder som bara gör att man svettas inne i skolan men fryser så fort man kommer ut. Jag förstår mig inte på mina klasskamrater som fryser inne i klassrummet och behöver jacka. Jag går oftast utan jacka eller med en tunn jacka, men ibland blir det för mycket.

Jag ska iallafall sova nu, ta det lugnt och sedan till läkaren imorgon. Sedan hoppas jag på att kunna göra något roligt ute, men vet inte vad än… Jag vill verkligen vara ute mer, men har så svårt att komma på roliga saker att göra ute. Sedan är det tävling på lördag och jobb på söndag vilket gör att hela heögen är uppbokad vilket även det kan vara kul och skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s