Morgonstund har guld i mun

Första dagen på mitt påsklov är förbi och den har varit rätt så bra faktiskt. Jag har hunnit med mycket, varit aktiv och kreativ så jag vet inte riktigt vad jag skulle ha kunnat göra bättre. Men sedan finns det alltid baksidor med allt och idag var det ett misstag av att åka och träna.

Men vi börjar från början av dagen. Även om jag har påsklov så är min kropp inställd på att gå upp tidigt, vilket i mitt fall gjorde att jag vaknade redan vi 06:20… och vad gör man inte ett tidig morgon om kroppen är sugen på att gå ut och gå? Jo, man går ut och går i soluppgången. Jag var ute ur huset redan 10 minuter senare och gick en promenad ner till sjön och sedan en liten runda innan jag kom hem igen. Ett fin och skön promenad på 1 timme och 20 minuter och ungefär 8000 steg senare med massor av sällskap. Både hästar, får, fåglar, ekorrar och rådjur hann jag se! Alltså en bra morgon som slutade med en smoothie och mackor till frukost innan jag satte mig och spelade lite Sims 4.

En lugn morgon senare åkte jag till läkaren tillsammans med mamma för att kolla upp mina fläckar på benet och ryggen, men fortfarande har vi inte så mycket mer svar än att det möjligtvis är torreksem, men samtidigt vet vi att det egentligen borde grunda sig i något annat eftersom jag har haft dem i ett flertal år. Oavsett vad vi fick för svar, valde vi ändå att åka till sjukhuset för att ta blodprov ifall det kan grunda sig i någon allergi eller liknande. Det var även idag som var första gången som jag kan minnas att jag fick ta ett blodprov i armvecket, vilket resulterade i att den första sjuksköterskan inte lyckades träffa blodådern så vi fick sticka om.

Efter läkare och blodprovet åkte jag hem igen och fixa lunch samtidigt som jag fortsatte spela sims. Eftermiddagen skulle egentligen vara lugn och stilla, men en kompis tvingade med mig till träning vilket var ett korkat beslut. Eftersom vi har tävling imorgon kanske det i praktiken var bra, men mitt mentala klarade inte av det… För mycket folk som alla har sina tankar och säger vad de vill, vilket resulterar i att jag blir trött och kort (som alltid….!).

Jag åkte iallafall och tränade, som då slutade med att jag kom hem trött. Väl hemma sen hade jag tråkigt så Jag, av alla personer, satte mig ner och började sy om ett bar trasiga svarta jeans till ett par shorts. Dessa shortsen blev väl helt okej, jag klädde till och med om en ficka så att den ficka blev vitt spetstyg istället för helt svart. Jag skulle känna mig nöjd med et inte var så att benen blev lite olika långa, men aja, ingen är bäst första gången.

Ett svar till “Morgonstund har guld i mun”

  1. Härligt att läsa om morgonpromenaden naturen har så mycket att ge – fortsätt ta tillvara det😻 / katten emil

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s