Ullared

Påsklovet är nu i full gång och jag valde såklart att tillbringa den första riktiga påsklovsdagen på Gekås Ullared. Det är alltid lika roligt att åka till Ullared även om det tar mycket på krafterna och man lätt blir trött haha!

Jag och mamma körde ner till Ullared igår tidigt på morgonen och jag övningskörde hela vägen ner. Det gick faktiskt bra och med den stora bilen är det inga problem att köra längre sträckor. 30 minuter efter att de hade öppnat var vi inne i varuhuset. Så skönt det är att vara tidiga. Redan efter 1 – 2 timmar märkte vi att det började strömma in allt mer folk och att då redan ha börjat är väldigt skönt.

Om man jämför med vanliga fall så köpte jag inte överdrivet mycket. I kläder blev det totalt två linnen och två kjolar, sedan ramlade det även i lite hygienartiklar, en klocka, lite örhängen och någon parfym samt en necessär och handväska. Även om det inte blev lika mycket som det brukar vara så är jag nöjd med fynden och jag fick ändå packat upp under dagen idag medan jag städade samt att ta någon bild i ett av linnena plus handväskan.

Sedan var det hemgång och jag åt asiatisk buffé i bilen medan mamma fick köra hem, (hon åt en burgare innan) och hemma var vi igen vid 14:30 ungefär. En trevlig förmiddag på Ullared som blev bra även med kort varsel.

På eftermiddagen sen var solen framme och jag låg och solade en liten stund, vilket kändes som flera timmar då jag somna, men när jag tittade på klockan hade det bara gått en halvtimme… Eftermiddagen flöt på och jag hann också lägga i silverschampoo för att fräscha upp håret lite inför påsken.

Idag har jag bara gjort lite plugg, träning och en tur in till Kungsbacka med pappa för att fixa lite små saker. Träningen var lite intressant då jag började med att köra lite mage på morgonen och sedan ett 40 minuter långt yoga pass framför en yoga video på Youtube med instruktioner. Det var både lite nytt och gammalt, och oavsett vad så var det ganska skönt att röra lite på kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s