Yoga + Påsk

Nu ska ni höra något som är ganska sjukt för att vara mig. Igår använde jag inte min dator på hela dagen, inga serier jag kollade på och inget plugg.

Jag tror knapp att detta har hänt sedan jag fick den i september.

Men vad gjorde jag hela dagen då? Jo, jag vakande av mig själv redan vid 7 även om jag var uppe sent och titta film med familjen kvällen före. Jag vaknade alltså av mig själv och gick upp och drog på en yoga video på TV som jag gjorde i 40 minuter. Det var inte alls lika kul som dagen före, men jag blev lite trött iallafall och det var ändå en bra start.Sedan åt jag lite frukost innan jag gick ut till hammocken och låg i solen en stund innan jag, pappa och brorsan åkte in till stan för att kolla på utemöbler och lite dartpilar och likande. En för/eftermiddag som gick ganska snabbt innan vi handlade mat inför den tidiga middagen med syrran.

En lite påskbuffé som bestod av ägghalvor, tångkaviar, lax och köttbullar, prinskorv och såklart potatis, även om den blev klar när vi hade ätit upp. En mysig middag som slutade med en gräddbakelse.På kvällen sen gick jag och syrran till gymmet för att köra lite ben och överkropp vilket förhoppningsvis gav lite. Efter det så körde vi lite spa/rengöring med dusch, hårtvätt, rakning och hon körde fotbad medan jag målade naglarna och vi tillsammans med de andra två satt och pratade på inneverandan.En mysig kväll som var varm och skön. Kvällen slutade sen med ”Mamma Mia; Here we go again” innan läggdags.

Idag har det bara varit en lugn dag. Jag har packat lite och sitter nu på tåget upp till farmor. Mamma och lillsyrran åkte upp i tisdags, brorsan och pappa åkte upp 1 timme före mig eftersom jag valde att gå till en hudspecialist för mina konstiga fläckar. Men efter en runda till apoteket är även jag på vög nu och jag hoppas verkligen att jag kan få bort mina ”eksem” nu!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s