Vardagen är tillbaka

Det är redan onsdag och det betyder att jag har redan har haft två dagar i skolan sedan påsk. Visst det kanske inte är så mycket, men så trött jag är nu och har blivit på kvällarna.

I måndags var det varmt, soligt och perfekt väder vilket gjorde att jag låg på inneverandan med bortdraget tak och solade. Helt fantastisk och bortsett från den lilla träning jag gjorde på kvällen och de diplom jag skrev på morgonen, samt duschen och fotbadet så hände ingenting. En lugn och skön dag alltså, en god lunch/middag och ett bra slut på påsken.

Men sedan har ju skolan börjat igen och det var ingen lugn start. Igår blev det en skolstart klockan 8:00… Svenska där vi bara skulle jobba själva och försöka förstå skolan igen. Sedan kom allt tillbaka. Samhäll med 3-4 sidors anteckning av konsumentens rättigheter och för att det skulle vara enklare för mig gick min penna sönder och jag var tvungen att skriva med färgpennor. Sedan vår berömda rast där vi gick till NA-KD’s ny öppnade butik. Därefter blev det franska vilket var ganska lugnt, bara lite rättning och prat. Däremot är idrotten så sent lagd att våran dansgrupp tappade allt fokus. Vi var trötta, hungriga och stressade. En kombo som inte fungerar bra, och med 5 tjejer med egna åsikter kan det bli kaos, men vi satte dansen tillslut och jag ska strax skicka in den.

Direkt efter skolan blev det träning med 1 timmes gym och 2 timmars simning, vilket jag i slutet märkte att jag inte är van att göra längre. Jag har inte tränat sedan senaste tävlingen (Falkenberg Race) och att starta så hårt tog mina krafter. Helt slut efteråt och även idag. Sen sänggång blev det också på grund av att man kommer hem så sent när man slutar 21:00. Men jag gillar och träna och det var värt det även om jag blev helt slutkörd.

Idag blir det också träning. Först har jag nu varit i skolan med ett elevkårsmöte, 3 lektioner och sedan ett möte med elevkåren och rektorn. Förutom att jag inte hängde med på biologin eller fattade vad vi gjorde så gick allt annat bra, och utan att vara hemma allt försent. Däremot ska jag strax in till Kungsbacka och först jobba lite på Stippen och sedan träna själv. Jag hoppas verkligen att det är ett simpass som kan få igång mig och min frekvens så att jag kan simma snabbt i helgen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s