Allt möjligt

Det är tävling imorgon och jag känner mig inte redo för ett öre… Utan att ha tränat överdrivet mycket så ska jag alltså till Göteborg imorgon bitti och simma 50 ryggsim och crawl. Det kanske inte är de mest ansträngande sträckorna, men jag vill att det ska gå bra så att jag känner lite pepp inför sommaren. Efter tävlingen planerar jag även att dra till Liseberg eftersom det är den första öppna helgen och jag har guldpass.

Jag kom verkligen in direkt i morgondagen nu i skrivande stund, men de senaste dagarna har varit jobbiga. Redan i onsdagskväll kom stressen under Stippen för små simmarna. Jag hade 14 simmare helt själv som alla var mellan 6 och 10 år gamla. Alla barn som är nervösa och ett börjar gråta vid startpallarna medan 3 andra undrar när de ska köra och ännu en börjar gråta av nervositet. Det slutade i att jag fick be en kompis om hjälp för att klara av det. Allt gick annars bra, men det blev ett stresspåslag som inte var något vidare bra.

Vad jag antar är på grund av stress så har jag haft svårt att andas sedan i onsdags. Det startade med Stippen, sedan idrottens inlämningar med 5 tjejer med starka åsikter och därefter elevkåren som jag får ta alldeles för mycket ansvar än vad jag och vissa av de andra i kåren tycker är lämpligt. Vår ordförande tar all makt, men lämnar ansvaret vilket gör att det blir många fel där just nu. Jag fick då hitta biljetter och lägga ut pengar vilket jag helst inte ville göra bara för att vi skulle kunna ta oss till Örebro nästa helg för Upptakt (en mässa, föreläsningar och middag med andra elevkårer från hela Sverige) Den största stressen har iallafall lagt sig och jag hoppas på att helgen blir bra.

Skolan har annars varit ganska lugn om man kollar på skolarbetet, däremot har jag inte haft någon ork med vänskapen. Jag har känt mig trött och som att varenda människa i klassen har irriterat mig. Många har svårt att hjälpa till och det är inget jag beskyller dem på, men när man får göra allt själv, när de ber om svar utan att leta själva först och när de bara skriker på läraren så förstår jag inte. Våra lärare och jag är också människor som har känslor så det är även så jag behandlar dem.

Igår var jag även på ett möte med skolledningen från Stockholm, alltså min rektors chef. Det var intressant och jag hade ett liknande möte för några månader sedan så det var bara ett återbesök. Däremot var det lite kul att jag var den enda 1:an som dök upp på vårt möte vilket betyder att de endast fick mitt perspektiv, men jag antar att även det funkar;)

Det blev ett väldigt blandat inlägg idag, men behövde skriva av mig lite. Nu ska det sovas och taggas inför imorgon som jag tror kan bli en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s