30.30 sekunder

Jag har tänkt att skriva detta inlägget nu i 2 dagar, men både i går kväll och i eftermiddags var jag för trött för det. Istället blir det att skriva det nu när helgen är helt över och skolveckan ska börja, även om jag endast har 2 riktiga skoldagar denna veckan.

Precis som de flesta andra helgerna har inte heller denna helgen varit så lugn. Jag startade den med att vakna tidigt och ta tåget in till Vallhalla Simhall för att simma Ullberstrofén. En rolig tävling med försök och finaler. Jag simmade först 50 meter ryggsim och sedan 50 meter crawl. Roliga sträckor som gick helt okej ändå. 50 ryggsim kan förbättras en del i både start och målgång samt att jag inte ska sitta upp i själva simningen. Däremot gick 50 frisim/crawl mycket bättre och jag kunde till och med persa. Ett nytt pers på 30.30 sekunder!! Inte en stor förbättring men det är alltid kul att få bättre tider.

Efter tävlingen blev det en hel del väntan innan jag och mamma samt småsyskonen till Liseberg eftersom hon är så glad över att vi har Guldpass. En mysig dag på Liseberg trots regn. Väldigt lite folk även om det var öppningshelg vilket gjorde att det aldrig blev för långa köer.

Under vårt Lisebergs besök hann vi med mycket och jag vann till och med en stjärnvinst av Daim även om jag endast spelade bort ca 50 kronor.

Idag har det bara blivit jobb, mat, lite sömn och sedan ännu mer jobb. Alltid lika kul att jobba och idag lyssnade alla barnen extra bra, eller så hade jag ett extra bra pass. Oavsett vad så ar det både kul, lätt och som vanligt roligt att jobba idag och ännu roligare när man får beröm av föräldrarna.

En lång, tröttsam, men bra helg som nu är slut och jag kan äntligen sova lite innan skolveckans planer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s