Valborg

Det är valborg idag och hur firar man inte valborg på bästa sätt om man inte är på träning? Jag har på riktigt tränat hela dagen och inte fått något annat erbjudande än just träning.

Hela dagen började med 1 timmes crossfit i skolan. En valfri dag där man fick välja mellan olika aktiviteter och jag samt 5 andra valde crossfit. Jag kan inte säga att det var något vidare kul och om de andra inte var med och körde tillsammans med mig, vet jag inte ens om jag hade tagit mig igenom första varvet. Övningarna var ganska vanliga och gav mig inte något tagg. Både burpees, armhävningar och utfall har jag gjort tidigare samt många av de andra övningarna. Den enda övningen jag inte har något minne av att jag har gjort tidigare är armgång, och där är det mestadels teknik.

Efter ett crossfit pass var det lugnt i några timmar innan gym tillsammans med min gymcoach. Jag har börjat ana en känsla av att jag behöver en PT för att jag ska tycka att det är roligt att gymma, vilket gör att min gymcoach är fantastisk. Gymmet gick verkligen bra och nu känner jag fortfarande bröstmusklerna och händernas förhårdnader precis under fingrarna i handflatan.

Sedan slutade dagen med ett 2 timmar långt simpass som förvånansvärt gick bra. Jag klarade av hela passet i ett bra tempo, samt att jag och min tränare började planera och tänka inför hösten och vad jag vill med min simning under hösten.

Nu blir det iallafall sömn innan en ”tidig” uppkom med simhalls häng redan vid 9 och där efter sätter vår lilla låtsas igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s