Upptakt 2019

Längesedan det någon bra skriv stund, men veckan och helgen har varit fullproppade, och när jag äntligen tänkte skriva igen slutade såklart internet att fungera… Sedan i fredags har jag varit i Örebro på Upptakt anordnat av Sveriges Elevkårer. Ett super evenemang som både var spännande, roligt och redan saknat som helt och hållet bestod av massor av föreläsningar, vänner och skratt.

Det började med att jag och Malvina tog tåget från Göteborg vid 06:10, vilket gjorde att jag fick gå upp vid halv 4. Ett tåg på 2,5 h och sedan buss i 1h. Även om det var en hyfsat lång resväg och tidig morgon var det helt klart värt det. Vi träffade nya vänner för livet på tåget och det är samma personer som vi sedan umgicks med hela helgen tillsammans med Kristianstadborna och några Alingsåsare.

Undra hela helgen har det pågått föreläsningar om ledarskap, engergande av elever och stress. Vi fick även små tjuvkikningar och kommande projekt till hösten.

I lördagskväll hade vi även en gala middag där det var uppträdanden och sedan dans. Efter det den bestod natten av sanning eller Kina fram till klockan 3. Under söndagen sedan var vi alla helt slutkörda och ledsna över att behöva skiljas åt, men redan nu är nästa träff hyfsat inbokat haha. Men jag grät ungefär hela dagen, däremot vet jag inte vad som var trötthet och vad som är saknad.

Jag har nog precis upplevt den bästa helgen i mitt liv, och även om jag har varit trött hela dagen och knappt kunnat hålla ögonen öppna på lektionerna så var det värt det. Imorgon är jag ändå ledig så ska sova hela den dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s