Ledig dag

Det är redan torsdag och jag har inte gjort ett skit den här veckan. Hela veckan har jag varit tröttare än vanlig, även om tisdagens lediga dag var väldigt behövligt.

Under tisdagen blev det 3 hela filmer, lite cellospel och sång. Sedan på kvällen blev det gym och simning på kvällen vilket gick helt okej för att ha varit borta hela helgen och som vanligt inte simmat på en vecka. I går sen blev det en lugn skoldag med lite genomgångar och slapp innan det var dags för ett elevkårsmöte.

Ett möte med tre av oss från styrelsen vilket gav upphov till en hel del argument och ”bråk” ish i vår gruppchatt senare. Däremot förstår inte jag varför eftersom vi beslutade om att ha ett möte igår efter skolan, men ordförande sa att hon inte kunde så vi hade ett möte utan henne och några fler som inte är tillräckligt aktiva alltid, eller som alltid ”glömmer av” mötena. Oavsett vad så tog vi inga beslut under mötet utan bara en massa idéer vilket gjorde att detta mötet var det effektivaste och bästa mötet vi har haft sedan jag hamnade i styrelsen.

I går kväll tävlade jag sedan och därefter sova inför dagens skola. Under skolan idag har jag haft två sköna rätt så slappa lektioner med massa snack och förberedelser inför kommande prov. Sedan hade vi Jensenprov – kursprov i matte 2c, vilket gick okej ändå. Första delen utan miniräknare var klart lättare än delen med miniräknare. Däremot behöver jag öva en hel del på funktioner och grafer.

Resten av dagen har jag nu legat i soffan, kollat gamla bilder och försöker få fram videos från min voltige ”karriär”, men just nu går det ju rätt så dåligt. Jag ska iallafall fortsätta kolla och kanske hitta något kul. Annars är det vanlig fredag imorgon med ett franskaprov mitt på dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s