Avslutning och farväl

Då var ännu en helg över och jag har svårt att fatta att det redan har gått en vecka sedan jag var på Upptakt och träffade mina nyfunna vänner. Visst har helgen varit lite jobbigare just denna veckan på grund av det, men inget som egentligen ska kännas så jobbigt att det blev ensamt att sova igår.

Oavsett så har helgen varit rätt full och normal för att vara en av mina helger. Igår var det en ledig dag med planen att vakna vid 9 och sedan jobba en timme i Kungsbacka med para-simningen. Däremot går ju inte allt enligt plan. Jag vaknade av mig själv redan vid 06:30 och tog då upp datorn för lite labbrapport i kemin. Sedan blev det som planerat in till jobbet klockan 11, men inte dök det upp några simmare inte. Istället stod jag i en timme inne i simhallen och pratade med en från personalen innan jag gick in på gymmet och körde ett benpass.

Resten av dagen var det helt lugnt. Jag sov en hel del, pluggade lite och saknade mina Kristianstadsbor, vilket ändå löste sig lite tack vare snapchat.

Idag då?? Sista simskoletillfället var idag, vilket alltid är lite sorgligt. Redan efter avslutandet av första gruppen var jag nära på att börja gråta och jag vill gärna skylla det på trötthet, men alla farväl som har det har blivit under 7 dagars tid nu tar lite på krafterna. Alla barnen var verkligen superduktiga idag och som avslutning blir det såklart lite rutschkana och bubbelpool. Bortsett från att vi jobbar och har kul så har vi två små barn som alltid ger oss presenter, vilket är hur gulligt som helst. I julas fick jag och min jobbpartner choklad, medan idag fick vi ett set från Rituals. Jag är så glad för att jag har ett jobb som både är roligt, mysigt och som ger mig så många komplimanger haha!

Senare hade jag även para-simningen vilket gick helt okej. Min chef fick ställa upp så jag annars hade varit ensam med alla barnen (om man inte räknar alla föräldrar då) och jag tycker nog att det ändå gick bra. Som med det mesta kan allt ha gått lite bättre, men under omständigheterna gick det ändå bra.

Nu blir det sova och lite lugn innan den sista stora veckan med inlämningar. Nu kör vi den de sista 4 veckorna innan SOMMARLOV!

Alexandras bild från Örebro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s