Näst intill ledig

En helt slut Anna sitter nu i sängen med 6 olika flikar om kemi uppe. Jag har som mål att kunna lämna in kemin allra senast på torsdag för att slippa gå på lektionen på fredag. Jag vet att det är onödigt och att jag inte ska stressa, men har bara teori delen kvar i labbrapporten och även den är snart klar. Däremot har jag inte suttit och gjort kemi hela dagen utan det blev ungefär 1-2 timmar efter skolan och innan träningen.

Oavsett hur många timmar kemi det har blivit idag så har det blivit ungefär lika mycket skola. Första lektioner skulle egentligen ha varit idrott, men eftersom min lärare inte kan schemat och därmed startar lektionen 30 minuter försent så fick jag skippa den lektionen. Med Sveriges elevkårer hade jag, och en av tjejerna i styrelsen, möte med vår VU (verksamhetsutvecklare) för att styra upp vår elevkår lite. Mötet gick väl allmänt bra och vi ska nu ha ett möte med några fler från styrelsen nästa vecka. Men det var på grund av detta möte som gjorde att jag missade idrotten, eftersom den inte låg enligt schema.

Efter en lång rast med kårrums-städning gick jag sedan på franska lektionen vilket både var den första och sista lektionen, för mig, idag. Den lektionen gick bra och vi övade mestadels på hörförståelse. Resterande av dagens lektioner gick jag som sagt på inte. Samhällslektionen har seminarium och jag har tid för det på torsdag, och engelskan lämnade jag in i går, vilket gjorde att jag var ledig idag.

Så en lugn dag idag som slutade med gym och simning vilket båda delarna gick bra. Jag hoppas på iallafall lite träningsvärk imorgon från gymmet, kanske till och med i ryggmusklerna och i bröstmusklerna.

Igår hände inte så mycket, men jag, mamma och stora syrran var ute på en kvällspromenad. Det är därifrån bilderna i inlägget kommer ifrån!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s