Snart slut

Det är torsdag, vilket betyder att imorgon väntas fredag med en låååång sovmorgon. Eller ja, vi får se. Förhoppningsvis vaknar jag inte för tidigt med tanken på att bussen går 11:25. I vilket fall ligger jag redan nu i sängen och ska strax försöka sova.

Skolan har hållit på som vanligt de senaste dagarna. Igår var allt som vanligt förutom att jag tog moppen in till simhallen redan vi halv elva för att lämna min träningsväska så att den inte skulle behöva följa med till skolan. Jag har aldrig gjort det förut, men efter att jag fick en nyckel till klubbrummet i söndags, så var det dags att utnyttja den lite, även om den inte behövdes. Annars var skolan helt som vanligt och det blev träning på kvällen som faktiskt gick bra. Med en hel del träningsvärk i axlar och rygg, simmade jag på och låg på bra tider för att inte träna överdrivet mycket.

Idag då? Idag har jag som vanligt varit i skolan där matten helt plötsligt blev enkel. Enkel är kanske att ta i, men a-uppgifterna såg svåra, men genom att skriva ut vad som egentligen stod blev de typ lätta??

Annars var samhällsseminariet ganska lätt. En diskussion om Nationalekonomi vilket inte är det svåraste att tala om, och framför allt inte i en liten grupp på 5 personer. Så skolan känns som den börjar runda av samtidigt som jag vet att det väntas två kursprov, en debatt, en inlämning och flera delar i franska. Men det känns just nu bra och jag tror att allt kommer gå tillbaka som vanligt efter dessa två intensiva veckorna som kommer.

Bortsett från skolan är det även en hel del sim-saker inplanerat. Nu i helgen är det 24h-läger med hela klubben. Nästa vecka är det Laxaleken nere i Halmstad och helgen därefter är det SpeedoMeet. Så bortsett från att skolan kräver mycket, gör även simningen det.

Nu är det iallafall läggdags så att jag klarar av morgondagen och helgen innan det är dags att plugga kemi i en vecka, sedan kan jag bara släppa den fram tills trean…!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s