24H-läger

Helgen är slut och så är även 24h-lägret som pågick. Med runt 90 simmare anmälda hade vi denna helgen ett läger med 8-kamp, lekar, vattenkrig, nattsim och Eurovison Song Contest som blev en riktig rysare.

Hejaramsa från helgen

Nu är egentligen inte överdrivet trött, men ändå inte den piggaste varelsen på denna jord. Jag fick ändå 4,5 h sömn i natt och därefter blev det en del under dagen. Men det är väl bara att acceptera med tanken på att lägret startade med KM i lördags klockan 11, och slutade mellan 10-11 idag. Dessa läger är ganska speciella med att vara intensiva, roliga och tröttsamma. Med aktiviteter hela dagen plus ett nattsim på en timme vid 01:30, är barnen trötta dagen efter. Däremot slutar inte lägret förrän resultat och priser har delats ut samt alla är packade och klara.

Ett gäng trötta simmare, föräldrar och tränare åkte hem från Fjärås och jag gick hem för att käka lite lunch och sedan soooooova. En lång sömn som kom och gick fram till klockan 3. Sedan var det dags för parasimning och jobb med en helt nersläckt simhall med tanken på att vi inte hittade alla strömbrytare.

Hejaramsa från helgen

Parasimningen gick bra och barnen blir duktigare och modigare för var vecka som går. Riktigt kul att se deras framsteg.

Nu i veckan är det fullt ös. Sista riktiga veckan med många inlämningar och prov. Jag la upp ett schema förra veckan på vad jag hade att göra i skolan denna och nästkommande vecka, och bara denna veckan har jag 5 olika examinationer. Ganska sjukt egentligen att vi får ha så många, men enligt lärarna är ju inte deras examination ett riktigt prov så det är lugnt…

Jag är iallafall lite taggad. Efter denna veckan har jag ett kursprov i matte kvar, och en muntlig examination i franska. Sen är jag klar för i år om allt går som planerat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s